Atributet e kerkimit
1 deri 10 prej 88502 ceshtje  Faqe  prej 8851 terma ne faqe
Nr.Akti: 61014-00601-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Shkodër)
KLARISA GURRA
Kërkues: KLARISA GURRA
Prokurori: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR SHKODER
Dt.regjistrimi: 27.09.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 51148-00600-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Lezhë)
PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR LEZHE Kund
Kërkues: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR LEZHE
I Pandehuri: FLAVIO PRENGA
Dt.regjistrimi: 27.09.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 71000-00599-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Lushnje)
MIRANDA BAKIASI dhe T
Kërkues: ADRIANA QEVANI ; MIRANDA BAKIASI
Dt.regjistrimi: 26.09.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 53801-00598-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
ROZETA KONDI dhe T
I Pandehuri: MEHMET CELA ; ROZETA KONDI
Dt.regjistrimi: 26.09.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 60011-00597-00-2022  (Ardhur prej: )
PROKURORIA PRANE GJYKATES SE SHKALLES SE PARE KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Kërkues: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE SHKALLES SE PARE KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Person nën Hetim: ARTAN PRENGA ; NIKOLIN PRENGA ; ARTA PRENGA
Dt.regjistrimi: 26.09.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 60011-00596-00-2022  (Ardhur prej: )
PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Kërkues: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Palë e Interesuar: LUAN KANANI
Palë e Tretë: ENERTA KANANI ; MJAFTIME KANANI ; SHOQERIA "INTESA SANPAOLO BANK ALBANIA" SH.A
Dt.regjistrimi: 26.09.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 51181-00595-00-2022  (Ardhur prej: )
PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR Kund
Kërkues: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
I Pandehuri: ILIR FECI ; SKENDER KOCI (KENI) ; SHKELQIM KOCI (JIMMY) ; ENXHI KOCI
Dt.regjistrimi: 26.09.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 52810-00594-00-2022  (Ardhur prej: )
PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
I Demtuari Akuzues: JORIDA TABAKU
I Akuzuar: ERION VELIAJ ; GERTJAN GJYSHJA ; ALI KUQI
Prokurori: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Dt.regjistrimi: 23.09.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 86000-00593-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Kavajë)
PETRAQ KOTE
Kërkues: PETRAQ KOTE
Dt.regjistrimi: 23.09.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 61007-00592-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata e Apelit Tiranë)
BESMIR PASHA
Kërkues: BESMIR PASHA
Palë e Interesuar: PROKURORIA E RRETHIT GJYQESOR TIRANE
Dt.regjistrimi: 23.09.2022Detajet e ceshtjes ]
1 deri 10 prej 88502 ceshtje  Faqe  prej 8851 terma ne faqe

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte