Press Release

No records found!

Cases in the Supreme Court

Search attributes
1 to 10 of 88178 case  Page  of 8818 terms per page
No.Act: 59408-00468-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Pogradec)
PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR POGRADEC Kund
Applicant: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR POGRADEC
Defendant: ENKELEDI AGASTRA
Dt.registration: 01.07.2022Case details ]
No.Act: 61005-00467-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Korçë)
PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR KORCE
Applicant: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR KORCE
Dt.registration: 30.06.2022Case details ]
No.Act: 51110-00466-00-2022  (Come from: )
PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR Kund
Applicant: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Defendant: FJORILDA KALECI ; ALTIN CAKO
Dt.registration: 30.06.2022Case details ]
No.Act: 51110-00465-00-2022  (Come from: )
PROKURORIA E POSACME PER KORRUPSIONIN DHE KRIMIN E ORGANIZUAR Kund
Applicant: PROKURORIA E POSACME PER KORRUPSIONIN DHE KRIMIN E ORGANIZUAR
Defendant: NIKO NIKA ; HAZIS LURA ; EDA MYFTARI ; ILIR HOXHA ; FRANC DAIJA ; LUIZA METANI (GODUNI) ; DIANA HYSI ; MARINELA SULMINA (HYSI) ; IHSAN IHSANI ; ARJAN PECI ; GAZMEND SHEHI ; RASIM NELA ; LUAN GEGA ; KRISTAQ KOLEMICO ; GJERGJI KACO ; VIOLETA KERXHALLI
Dt.registration: 30.06.2022Case details ]
No.Act: 71001-00464-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Korçë)
ILIRJAN RUSTEMI
Applicant: ILIRJAN RUSTEMI
Interested Party: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR KORCE
Dt.registration: 29.06.2022Case details ]
No.Act: 51135-00463-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Lezhë)
PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR LEZHE Kund
Applicant: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR LEZHE
Defendant: MARJAN PERGJOKA
Dt.registration: 29.06.2022Case details ]
No.Act: 61014-00462-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Kavajë)
HALIL GJOCI
Interested Party: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR KAVAJE
Applicant: HALIL GJOCI
Dt.registration: 29.06.2022Case details ]
No.Act: 61004-00461-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
PROKURORIA E RRETHIT GJYQESOR TIRANE
Applicant: PROKURORIA E RRETHIT GJYQESOR TIRANE
Person under investigation: RRAPUSH HAXHIU
Dt.registration: 29.06.2022Case details ]
No.Act: 61007-00460-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Shkodër)
TAFIL BRAHIMI
Applicant: TAFIL BRAHIMI
Interested Party: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR SHKODER
Dt.registration: 29.06.2022Case details ]
No.Act: 61004-00459-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
PROKURORIA E RRETHIT GJYQESOR TIRANE
Applicant: PROKURORIA E RRETHIT GJYQESOR TIRANE
Person under investigation: STERJO GERMENJI ; ANAMARIA MIHALLARI ; SANIJE SHEHI ; DRITA SHEHU ; RIGERS VEJSIU
Dt.registration: 29.06.2022Case details ]
1 to 10 of 88178 case  Page  of 8818 terms per page

No records found!
No records found!
No records found!
No records found!
All rights reserved. Copyright © 2014 Supreme Court of Albania