Search for upcoming trials

Search attributes
1 to 10 of 43 case  Page  of 5 terms per page 
No.Act: 11243-01249-00-2017  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
DYLFIQAR HOXHA (TUFINA) dhe T
Plaintiff: SULEJMAN BODINAKU ; SEBAHET QYLAFKU ; DHURATA HOXHA ; LATIF HOXHA (FARKA) ; AFERDITA VORPSI (KIKA) ; LIRIJE LIKA (KIKA) ; VJOLLCA VORPSI (KIKA) ; FLUTURA VERZIVOLLI (KIKA) ; HALIL KIKA ; LULZIM KIKA ; BARDHYL KIKA ; AVENIR KIKA ; ALDA KIKA ; KLEJDA KIKA (NIMANI) ; SUZANA UKA ; RAIMONDA PELLUMBI (RAMAJ) ; MERITA BAJRAMI (RAMAJ) ; ANILA EITONKSI (RAMAJ) ; LULJETA LUARI (TAFARUCI) ; YLLI TAFARUCI ; ARTA DIBRA (TAFARUCI) ; EMIN HOXHA ; SADETE KIKA ; LUMTURIJE SPAHI (TUFINA) ; DYLFIQAR HOXHA (TUFINA)
Defendant: AGJENCIA E TRAJTIMIT TE PRONAVE
Date hour sittingPosted onRapporteur
04.05.2017 09:00:0020.04.2017Artan Broci
Dt.registration: 13.04.2017Case details ]
No.Act: 31003-00878-00-2017  (Come from: Gjykata shkallës së parë Fier)
DREJTORIA VENDORE E POLICISE FIER
Applicant: DREJTORIA VENDORE E POLICISE FIER
Date hour sittingPosted onRapporteur
16.05.2017 09:45:0021.04.2017Andi
Dt.registration: 11.04.2017Case details ]
No.Act: 11243-01140-00-2017  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
SHOQERIA "ARKREA" S.R.L. Kund
Plaintiff: SHOQERIA "ARKREA" S.R.L.
Defendant: PRANVERA NEZIRI
Date hour sittingPosted onRapporteur
04.05.2017 10:15:0020.04.2017Admir Thanza
Dt.registration: 06.04.2017Case details ]
No.Act: 11243-01142-00-2017  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
EVA HOXHA (CELA) dhe T
Plaintiff: MIMOZA CELA ; JONA CELA ; EVA HOXHA (CELA)
Defendant: KESHILLI I MINISTRAVE ; MINISTRIA E ZHVILLIMIT EKONOMIK, TREGTISE DHE SIPERMARRJES ; BASHKIA TIRANE
Third Party: ZYRA VENDORE E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME TIRANE
Date hour sittingPosted onRapporteur
04.05.2017 10:30:0020.04.2017Admir Thanza
Dt.registration: 06.04.2017Case details ]
No.Act: 31003-00499-00-2017  (Come from: Gjykata e Lartë)
VJOLLCA LACEJ (FAJA)
Interested Party: ADNAN MUKA ; AHMET BUSHATI ; ANTON DUKAGJINI ; ANTON JUBANI ; ANTONETA LULI ; ANTONJETA SHLLAKU ; BLERIM GJYREZI ; DEDE MARKAJ ; DONIKA DUKAGJINI ; FAIK HOXHA ; FATBARDH BORICI ; FIQIRET GJYREZI ; FISNIK GJYREZI ; FLORIAN JUBANI ; GILMAN BAKALLI ; GJOK PAJA ; GJOVALIN ZEZA ; JOZEFINA SHLLAKU ; KARLO CEFA ; LAURESHA GJYREZI ; LEONARD LJARJA ; MIRANDA GJYREZI ; NEXHMIJE BAKALLI ; NJAC KUJXHIA ; QEMAL ELEZI ; RAUF ORUCI ; SHERAFEDIN NIKSHIQI ; VASITA NIKSHIQI ; VERONIKA JUBANI ; VIKTOR LUKA ; YMER MUHJA ; ABDURRAHMAN KRESHPA ; NIKOLIN RADOVANI ; FJORENCA RADOVANI ; MARGERITA RADOVANI ; ZISE CELA ; ILIR CELA ; MAJLINDA CELA ; BLEDAR CELA ; NDRICIM MUHJA ; AHMET SMAJLI ; BRIKENA SMAJLI ; BLERINA SMAJLI ; VJOLETA FRASHERI ; ANA SUMA ; VIKI SUMA ; MERI SUMA ; IRENA KUJXHIA ; NEXHATIJE SINANI ; FERIT MYFTIJA ; VITORE NDOJI ; VALENTIN NDOJI ; VERA NDOJI ; ALBERT NDOJI ; LEONARD NDOJI ; TEREZINA MARASHI ; REGJINA CIPRIANI ; LUIGJ PRELA ; MARIJE DUODA ; ZEF PRELA ; KOLE PRELA ; NIKE SHIROKA ; ALBINA SKANDI ; TEREZINA OSMANAGAJ ; AGIA SHIROKA ; MERI SERREQI ; ZEF TUCI ; NIKOLL TUCI ; ANGJELINA TUCI ; ANTON TUCI ; DREJTORIA E ADMINISTRIMIT E RUAJTJES DHE SHITJES SE PRONES PUBLIKE ; FATMIR LACAJ ; FRAN LUSHAJ ; SHERIF LACEJ ; ZAIME LACEJ ; ERIETA LACEJ ; SIDITA LACEJ ; ERSI LACEJ ; FRAN RUSHAJ ; RITA RUSHAJ ; ARJAN RUSHAJ ; DJANA TASI ; IRMA RUSHAJ ; LIRI LACEJ ; MIMOZA LACEJ ; VJOLLCA TAFILICA ; MAJLINDA HAXHINASTO ; MYFARET LACEJ ; ARDIT LACEJ ; ALMIR LACEJ ; HASAN LACEJ ; NURIJE LACEJ ; BARDHYL LACEJ ; ALMIRA LACEJ ; ERVIDA VATHI ; ADRIANA HYSENI ; LEJLA CASLLI ; FADILE LACEJ ; ARMIDA LACEJ ; ARBEN LACEJ ; SHEJNAZE LACEJ ; ELVIS LACEJ ; SUZANA LACEJ ; KARMELINA LACEJ ; RAJMONDA UJKAJ ; EDMOND LACEJ ; ROLAND MURLANI ; AIDA LACEJ ; ARTAN LACEJ ; KISHA ORTODOKSE AUTOQEFALE SHQIPTARE ; KOMUNITETI MYSLIMAN SHQIPTAR ; MINISTRIA E EKONOMISE, ENERGJETIKES DHE TREGTISE
Applicant: VJOLLCA LACEJ (FAJA)
Date hour sittingPosted onRapporteur
16.05.2017 09:30:0021.04.2017Andi
Dt.registration: 15.03.2017Case details ]
No.Act: 88000-02288-00-2016  (Come from: Gjykata shkallës së parë Elbasan)
EDISON TABAKU
Applicant: EDISON TABAKU
District Attorney: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE APELIT DURRES
Date hour sittingPosted onRapporteur
10.05.2017 12:20:0028.04.2017Tom Ndreca
Dt.registration: 14.12.2016Case details ]
No.Act: 88000-02266-00-2016  (Come from: Gjykata shkallës së parë Durrës)
ERALD ZEFI
Applicant: ERALD ZEFI
District Attorney: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE APELIT DURRES
Date hour sittingPosted onRapporteur
10.05.2017 12:00:0028.04.2017Artan Zeneli
Dt.registration: 13.12.2016Case details ]
No.Act: 71006-02143-00-2016  (Come from: Gjykata shkallës së parë Vlorë)
Applicant: REZART ALLIAJ
Third Party: PROKURORIA E RRETHIT GJYQESOR VLORE
Date hour sittingPosted onRapporteur
10.05.2017 11:20:0028.04.2017Shkelzen Selimi
Dt.registration: 23.11.2016Case details ]
No.Act: 31001-02107-00-2016  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
AFERDITA ZOGA
Applicant: AFERDITA ZOGA
Interested Party: MINISTRIA E MBROJTJES
Date hour sittingPosted onRapporteur
02.05.2017 09:45:0013.04.2017Ardian Dvorani
Dt.registration: 14.11.2016Case details ]
No.Act: 70007-01858-00-2016  (Come from: Gjykata shkallës së parë Durrës)
ERMIR DERVISHI
Applicant: ERMIR DERVISHI
District Attorney: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE APELIT DURRES
Date hour sittingPosted onRapporteur
10.05.2017 09:20:0028.04.2017Edmond Islamaj
Dt.registration: 10.10.2016Case details ]
1 to 10 of 43 case  Page  of 5 terms per page 

All rights reserved. Copyright © 2014 Supreme Court of Albania