NJOFTIM PËR MEDIAN

Në zbatim të nenit 232 dhe 233 të ligjit nr. 115/2016, si edhe të pikës 34 të vendimit nr. 4 datë 11.03.2019 “Për procedurën e verifikimit të kandidatëve për pozicionet vakante në Gjykatën Kushtetuese dhe të Inspektorit të Lartë të Drejtësisë”, Këshilli i Emërimeve në Drejtësi (KED), në datën 24.07.2019, ora 16.00, do të zhvillojë mbledhjen e radhës me këtë rend dite:

Shqyrtimi i rasteve për gjetjet e deritanishme, në procedurën e verifikimit të kandidatëve për vendet vakante për Gjykatën Kushtetuese dhe Inspektorin e Lartë të Drejtësisë, si më poshtë :

1.Altin Hazizaj

2.Anila Guri (Kristani)

3.Arta Vorpsi

4.Artur Malaj

5.Besnik Muçi

6.Dedë Kasneci

7.Elsa Toska

8.Eris Hysi

9.Fiona Papajorgji

10.Gëzim Allaraj

11.Ilir Mustafaj

12.Mimoza Qinami

13.Regleta Panajoti

14.Vladimir Gërmenji

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte