REPUBLIKA E SHQIPËRISË
GJYKATA E LARTË
ZYRA E SHTYPIT

Tiranë, 22.07.2019

NJOFTIM PËR MEDIAN

Në zbatim të nenit 232 dhe 233 të ligjit nr. 115/2016, si edhe të pikës 34 të vendimit nr. 4 datë 11.03.2019 “Për procedurën e verifikimit të kandidatëve për pozicionet vakante në Gjykatën Kushtetuese dhe të Inspektorit të Lartë të Drejtësisë”, Këshilli i Emërimeve në Drejtësi (KED), në datën 24.07.2019, ora 16.00, do të zhvillojë mbledhjen e radhës me këtë rend dite:

Shqyrtimi i rasteve për gjetjet e deritanishme, në procedurën e verifikimit të kandidatëve për vendet vakante për Gjykatën Kushtetuese dhe Inspektorin e Lartë të Drejtësisë, si më poshtë :

1.Altin Hazizaj

2.Anila Guri (Kristani)

3.Arta Vorpsi

4.Artur Malaj

5.Besnik Muçi

6.Dedë Kasneci

7.Elsa Toska

8.Eris Hysi

9.Fiona Papajorgji

10.Gëzim Allaraj

11.Ilir Mustafaj

12.Mimoza Qinami

13.Regleta Panajoti

14.Vladimir Gërmenji

 

Zyra e Shtypit
Tel/Fax:04227806
http://www.gjykataelarte.gov.al

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte