REPUBLIKA E SHQIPËRISË
GJYKATA E LARTË
ZYRA E SHTYPIT

Tiranë, 13.07.2020

NJOFTIM PËR MEDIAN

Këshilli i Emërimeve në Drejtësi (KED) njofton se ditën e premte, datë 17.07.2020, ora 13.30, thërret mbledhjen e tij të radhës, me këtë rend dite:

1. Shqyrtimi i gjetjeve në procedurën e verifikimit për kandidatët për vendin vakant, vakancë e parakohshme në Gjykatën Kushtetuese, të rishpallura nga Kuvendi i Shqipërisë në datën 21.08.2019 dhe Presidenti i Republikës në datën 27.09.2019:

- Ardita Alsula (Buna)

- Dedë Kasneci

- Klodian Rado

- Shaqir Hasanaj

- Vjosa Bodo

- Besnik Muçi

- Envi Hicka

- Prel Martini

- Vasil Bendo

2. Vendimmarrja lidhur me lejimin/ndalimin e kandidimit të kandidatëve të mësipërm.

 

Zyra e Shtypit
Tel/Fax:04227806
http://www.gjykataelarte.gov.al

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte