NJOFTIM:

ÇËSHTJET ADMINISTRATIVE TË SHPALLURA PËR SHQYRTIM NË DHOMË KËSHILLIMI MË DATË 19.12.2018, SIPAS LISTËS TË DATËS 26.11.2018, ME RELATOR Z. ARDIAN DVORANI, SHTYHEN DHE DO TË SHQYRTOHEN NË DATËN 07.01.2019.

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte