Njoftim

09.05.2017

NJOFTIM:

ÇËSHTJET ADMINISTRATIVE TË SHPALLURA PËR SHQYRTIM NË DHOMË KËSHILLIMI MË DATË 09.05.2017, SIPAS LISTËS TË DATËS 13.04.2017, ME RELATOR ZNJ. ARJANA FULLANI, SHTYHEN DHE DO TË SHQYRTOHEN PËR NË DATË 10 MAJ 2017 .

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte