Njoftim

26.04.2017

NJOFTIM:

ÇËSHTJET ADMINISTRATIVE TË SHPALLURA PËR SHQYRTIM NË DHOMË KËSHILLIMI MË DATË 26.04.2017, SIPAS LISTËS TË DATËS 04.04.2017, ME RELATOR Z. ANDI ÇELIKU, SHTYHEN DHE DO TË SHQYRTOHEN PËR NJË DATË TJETËR .

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte