Njoftim

22.02.2017

NJOFTIM:

ÇËSHTJET ADMINISTRATIVE TË SHPALLURA PËR SHQYRTIM NË DHOMË KËSHILLIMI MË DATË 22.02.2017, SIPAS LISTËS TË DATËS 01.02.2017, ME RELATOR Z. ANDI ÇELIKU, SHTYHEN DHE DO TË SHQYRTOHEN PËR NË DATËN 01.03.2017 .

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte