Njoftim

20.02.2017

NJOFTIM:

ÇËSHTJA ADMINISTRATIVE E SHPALLUR PËR SHQYRTIM NË DHOMË KËSHILLIMI MË DATË 08.03.2017, SIPAS LISTËS TË POSHTE-SHENUAR, ME RELATOR Z. ARDIAN DVORANI, SHTYHET DHE DO TË SHQYRTOHET NË DATË 15.03.2017.

NR

RRETHI

NR.AKT

PALET NDERGJYQESE

ORA

RELATORI

1

SHKODER

00588/15

ILIR BURANEJ - BASHKIA SHKODER

10.00

A.DVORANI

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte