Lista e Çështjeve të Ardhura

Atributet e kerkimit
1 deri 10 prej 80255 ceshtje  Faqe  prej 8026 terma ne faqe
Nr.Akti: 11243-02380-00-2019  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Korçë)
SHOQERIA "HMK CONSULTING" SH.P.K Kund
Paditës: SHOQERIA "HMK CONSULTING" SH.P.K
I Paditur: SHOQERIA "BOLLES + WILSON" GMBH & CO KG ; ROMEO VERIGA ; OLGERT MAXHE ; PETER WILSON ; ANDRONIRA BURDA
Dt.regjistrimi: 18.10.2019Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-02379-00-2019  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Korçë)
NASTASI GJIKAS dhe T
Paditës: NASTASI GJIKAS ; DHIMITRAQ GJIKAS
I Paditur: ALEKSANDRA NIKA ; ILIR NIKA ; DHURATA ZIKO (NIKA) ; DEA PIHIJONI (NIKA) ; KESHILLI I MINISTRAVE
Palë e Tretë: BASHKIA KORCE ; Z.V.R.P.P. KORCE
Dt.regjistrimi: 18.10.2019Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-02378-00-2019  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Korçë)
MARCELA CALLO dhe T
Paditës: FIQIRIJE LATIFI ; REIS LATIFI ; RAKIP LATIFI ; MARIKA CALLO ; MIRANDA CALLO ; MARCELA CALLO
I Paditur: PANDI KRISTO ; GJERGJI KRISTO ; TOMORR LATIFI ; FILE GANELLARI ; MARJANA CALLO ; HAZBIJE CINGERRIMA (LATIFI) ; MBARESA KODRA (LATIFI) ; SKENDER CALLO
Palë e Tretë: ZYRA VENDORE E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME KORCE
Dt.regjistrimi: 16.10.2019Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-02377-00-2019  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Pogradec)
ELVIN BYLYKBASHI Kund
Paditës: ELVIN BYLYKBASHI
I Paditur: TATJANA FEZOLLARI ; JONA FEZOLLARI ; KLEA FEZOLLARI ; ALBAN BYLYKBASHI ; ERLEJDI BALLIU ; SHOQERIA "GEDI" SH.P.K
Palë e Tretë: ZYRA VENDORE E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME POGRADEC
Dt.regjistrimi: 16.10.2019Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11241-02376-00-2019  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Pogradec)
DASHURIE SHKULLAKU Kund
Paditës: DASHURIE SHKULLAKU
I Paditur: QENDRA SHENDETESORE DARDHAS, POGRADEC ; DREJTORIA E SHENDETIT PUBLIK POGRADEC
Dt.regjistrimi: 16.10.2019Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-02375-00-2019  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Korçë)
VILSON NAKE Kund
Paditës: VILSON NAKE
I Paditur: KESHILLI I MINISTRAVE
Dt.regjistrimi: 16.10.2019Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11241-02374-00-2019  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Korçë)
MIRANDA NUNO Kund
Paditës: MIRANDA NUNO
I Paditur: AUTORITETI RRUGOR SHQIPTAR TIRANE
Dt.regjistrimi: 15.10.2019Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-02373-00-2019  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Sarandë)
ALKETA ADEMI Kund
Paditës: ALKETA ADEMI
I Paditur: UNIVERSITETI FAN S. NOLI, KORCE ; MINISTRIA E SHENDETESISE
Dt.regjistrimi: 15.10.2019Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-02372-00-2019  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Berat)
ABDULLA FISHEKU Kund
Paditës: ABDULLA FISHEKU
I Paditur: BASHKIA URA VAJGURORE, BERAT ; MINISTRIA E FINANCAVE TIRANE ; DREJTORIA E DREJTIMIT TE PRONES PUBLIKE PRANE MINISTRISE SE EKONOMISE DHE FINANCAVE TIRANE ; DREJTORIA E ADMINISTRIMIT TE PRONAVE PUBLIKE PRANE MINISTRISE SE EKONOMISE DHE FINANCAVE TIRANE ; TRASHEGIMTARET E TE NDJERIT MEHMET TAFA ; BAJAME TAFA ; ZYRA GJODESHI (TAFA) ; HAJDAR TAFA ; RAIMONDA MARRA (TAFA) ; MIRJANA METUSHI (TAFA) ; TOMOR TAFA ; HAZIS TAFA ; ASTRIT TAFA ; ILIR TAFA ; FREDI TAFA ; JASHAR CJAPI ; AGRON TAFA ; FIQIRETE TAFA ; ADESON TAFA ; KUSHE CJAPI ; ALTIN CJAPI ; ADRIATIK CJAPI ; FLUTURA PASHO (CJAPI)
Palë e Tretë: ZYRA VENDORE E RREGJISTRIMIT TE PASURIVE TE PALUAJTSHME BERAT
Dt.regjistrimi: 15.10.2019Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-02371-00-2019  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Korçë)
DITURIE SULOLLARI Kund
Paditës: DITURIE SULOLLARI
I Paditur: DREJTORIA E SHERBIMIT SPITALOR DEVOLL
Palë e Tretë: MINISTRIA E SHENDETIT PUBLIK DHE MBROJTJES SOCIALE
Dt.regjistrimi: 15.10.2019Detajet e ceshtjes ]
1 deri 10 prej 80255 ceshtje  Faqe  prej 8026 terma ne faqe

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte