• 1
  gjykata e larte
 • 2
  Salle gjyqi
 • 3
  Salla e mbledhjeve te gjyqtareve
 • 4
  Salla e kolegjeve te bashkuara

Kërkim për Vendime

Atributet e kerkimit
1 deri 10 prej 15275 ceshtje  Faqe  prej 1528 terma ne faqe  
Nr.Akti: 31003-00357-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata admin.shk.parë Shkoder)
DENISA HAVO Kund
Nr.Vendimi:   Dt.Vendimi: 
Paditës: DENISA HAVO
I Paditur: INSPEKTORIATI SHTETEROR SHENDETESOR ; INSPEKTORIATI SHTETEROR SHENDETESOR DEGA RAJONALE QARKU SHKODER
Dt.regjistrimi: 26.07.2021Shkarko vendimin ]  [ Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 31003-00353-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata admin.shk.parë Tirane)
SHOQERIA "AGRI PRODUCTS EUROPE" SH.P.K Kund
Nr.Vendimi:   Dt.Vendimi: 
Paditës: SHOQERIA "AGRI PRODUCTS EUROPE" SH.P.K
I Paditur: MINISTRIA E BUJQESISE DHE ZHVILLIMIT RURAL
Dt.regjistrimi: 23.07.2021Shkarko vendimin ]  [ Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-00809-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Fier)
MALIQ XHEMAJ
Nr.Vendimi:   Dt.Vendimi: 
Kërkues: MALIQ XHEMAJ
Palë e Tretë: DREJTORIA RAJONALE E SIGURIMEVE SHOQERORE FIER
Dt.regjistrimi: 14.07.2021Shkarko vendimin ]  [ Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11242-00790-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Krujë)
DEMIR PRAPANIKU
Nr.Vendimi:   Dt.Vendimi: 
Kërkues: DEMIR PRAPANIKU
Palë e Tretë: DREJTORIA RAJONALE E SIGURIMEVE SHOQERORE DURRES
Dt.regjistrimi: 09.07.2021Shkarko vendimin ]  [ Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-00782-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
SHOQERIA "ALBANIA FERRY TERMINAL OPERATOR" SH.P.K Kund
Nr.Vendimi:   Dt.Vendimi: 
Paditës: SHOQERIA "ALBANIA FERRY TERMINAL OPERATOR" SH.P.K
I Paditur: MINISTRIA E INFRASTRUKTURES DHE ENERGJISE, AUTORITETI PORTUAL DURRES
Dt.regjistrimi: 08.07.2021Shkarko vendimin ]  [ Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 31003-00333-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata admin.shk.parë Tirane)
BAJRAM KULLAJ Kund
Nr.Vendimi:   Dt.Vendimi: 
Paditës: BAJRAM KULLAJ
I Paditur: DRSSH DURRES ; ALSSH KRUJE
Dt.regjistrimi: 07.07.2021Shkarko vendimin ]  [ Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-00768-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Gjirokastër)
Nr.Vendimi:   Dt.Vendimi: 
Kërkues: DREJTORIA E DEGES RAJONALE GJIROKASTER TE ENTIT KOMBETAR TE BANESAVE
Dt.regjistrimi: 05.07.2021Shkarko vendimin ]  [ Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 31003-00317-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata admin.shk.parë Korce)
KICO MINAJ Kund
Nr.Vendimi:   Dt.Vendimi: 
Paditës: KICO MINAJ
I Paditur: ENTI KOMBETAR I BANESAVE KORCE
Dt.regjistrimi: 02.07.2021Shkarko vendimin ]  [ Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 31003-00322-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata admin.shk.parë Tirane)
SALI SELIMAJ dhe T
Nr.Vendimi:   Dt.Vendimi: 
Paditës: SALI SELIMAJ ; AGRON AVDIAJ ; ARTAN KUCANA ; IBRAHIM DEMIRAJ ; SAMI ISMALAJ ; LINDITA KUCANA ; ELISJANA SELIMAJ ; GENT SELIMAJ ; GEZIM SELIMAJ ; KELMEND SELIMAJ ; SAJMIR SELIMAJ ; SHERIF MALSIA ; ALBAN SELIVRADA ; FATJON ISMALAJ ; ALI SELIVRADA ; HAXHI VATOCI ; ARDENIS SELIMAJ ; SHKELZEN METALIAJ ; KLODJAN ISMALAJ ; ERVIS SELIMAJ ; VALDRIN SELIMAJ ; ARDIAN SELIMI ; ALFRED SELIMAJ ; SALI SELIMAJ ; ERENIK SELIMAJ ; ARMAND SELIMI ; FLORANT METALIAJ ; SHOQATA TOKA "SHOQATA PER RUAJTJEN DHE MBROJTJEN E ALPEVE SHQIPTARE"
I Paditur: MINISTRIA E INFRASTRUKTURES DHE ENERGJISE ; AGJENCIA KOMBETARE E MJEDISIT ; MINISTRIA E TURIZMIT DHE MJEDISIT ; KESHILLI KOMBETAR I TERRITORIT DHE AGJENCIA E ZHVILLIMIT TE TERRITORIT ; SHOQERIA "GENER 2" SH.P.K ; KESHILLI I BASENIT UJEMBLEDHES DRIN-BUNE ; SHOQERIA "DRAGOBIA ENERGY" SH.P.K ; AGJENCIA KOMBETARE E ZONAVE TE MBROJTURA
Dt.regjistrimi: 02.07.2021Shkarko vendimin ]  [ Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-00745-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
DORINA PRENDI Kund
Nr.Vendimi:   Dt.Vendimi: 
Paditës: DORINA PRENDI
I Paditur: MINISTRIA E ARSIMT DHE SHKENCES ; DREJTORIA E PERGJITHSHME E ARKIVAVE
Palë e Tretë: URDHERI I FARMACISTEVE TE SHQIPERISE
Dt.regjistrimi: 01.07.2021Shkarko vendimin ]  [ Detajet e ceshtjes ]
1 deri 10 prej 15275 ceshtje  Faqe  prej 1528 terma ne faqe  

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte