REPUBLIKA E SHQIPËRISË
GJYKATA E LARTË

Tiranë, 10.11.2020

NJOFTIM PËR PUBLIKUN

Gjykata e Lartë me datë 12.10.2020 mori vendimin e ndërmjetëm për pezullimin e procesit dhe nisjen e kontrollit kushtetues të ligjit.

Kliko këtu për të lexuar vendimin.

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte