REPUBLIKA E SHQIPËRISË
GJYKATA E LARTË
ZYRA E SHTYPIT

Tiranë, 19.03.2021

NJOFTIM PËR MEDIAN

Gjykata e Lartë e Republikës së Shqipërisë shpreh kënaqësinë për emërimin e katër anëtarëve më të rinj të saj. Gjykata e Lartë i uron mirëseardhjen Z.Sokol Binaj, Znj. Albana Boksi, Z. Sandër Simoni dhe Z. Klodian Kurushi. Jemi besimplotë se anëtarët e rinj do të sjellin me vete përkushtimin e tyre, integritetin dhe ndershmërinë, në shërbim të funksionalitetit te Gjykatës së Lartë dhe rritjes së besimit të publikut tek drejtësia.

Item 1

 

Zyra e Shtypit
Tel/Fax:04227806
http://www.gjykataelarte.gov.al

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte