Decisions search menu

Search attributes
1 to 10 of 12796 case  Page  of 1280 terms per page  
No.Act: 31003-00582-00-2020  (Come from: Gjykata admin.shk.parë Durres)
BESMIR LLUSHI Kund
No.Decision:   Dt.Decision: 
Plaintiff: BESMIR LLUSHI
Defendant: DREJTORIA RAJONALE E TATIMEVE ELBASAN
Interested Party: AVOKATURA E SHTETIT, ZYRA VENDORE DURRES
Dt.registration: 08.07.2020Download ]  [ Case details ]
No.Act: 31003-00563-00-2020  (Come from: Gjykata admin.shk.parë Korce)
SHKELQIM KOKONA Kund
No.Decision:   Dt.Decision: 
Plaintiff: SHKELQIM KOKONA
Defendant: KESHILLI I LARTE I PROKURORISE
Interested Party: AVOKATURA E SHTETIT, ZYRA VENDORE KORCE
Dt.registration: 07.07.2020Download ]  [ Case details ]
No.Act: 31003-00537-00-2020  (Come from: Gjykata admin.shk.parë Shkoder)
SHPENDI MANAJ Kund
No.Decision:   Dt.Decision: 
Plaintiff: SHPENDI MANAJ
Defendant: DREJTORIA E PERGJITHSHME E POLICISE SE SHTETIT
Interested Party: AVOKATURA E SHTETIT, ZYRA VENDORE SHKODER
Dt.registration: 06.07.2020Download ]  [ Case details ]
No.Act: 11243-00593-00-2020  (Come from: Gjykata shkallës së parë Fier)
ETLANDA THEMELI dhe T
No.Decision:   Dt.Decision: 
Plaintiff: SHPRESA BRUCI ; ETLANDA THEMELI ; ARILDA BRUCI
Defendant: SHOQERIA "BANKA KOMBETARE TREGTARE" SH.A ; MIRELA DHROSOS ; SONILA XUKTHI
Dt.registration: 01.07.2020Download ]  [ Case details ]
No.Act: 11243-00561-00-2020  (Come from: Gjykata shkallës së parë Sarandë)
SHOQERIA "TRANZIT" SH.P.K Kund
No.Decision: 00-2020-291  Dt.Decision: 02.07.2020
Plaintiff: SHOQERIA "TRANZIT" SH.P.K
Defendant: SHOQERIA "HIDRO ALFA" SH.P.K
Dt.registration: 25.06.2020Download ]  [ Case details ]
No.Act: 11118-00558-00-2020  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
GRISELDA KACOLI dhe T
No.Decision:   Dt.Decision: 
Plaintiff: MONDA KACOLI ; ELOISE KACOLI ; GRISELDA KACOLI
Defendant: SHOQERIA "INTERSIG" SH.A
Third Party: SEBASTIAN GJOKA
Dt.registration: 23.06.2020Download ]  [ Case details ]
No.Act: 90200-00555-00-2020  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
SHOQERIA "NOA" SH.A
No.Decision: 00-2020-214  Dt.Decision: 08.07.2020
Applicant: SHOQERIA "NOA" SH.A
Dt.registration: 23.06.2020Download ]  [ Case details ]
No.Act: 90200-00556-00-2020  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
SHOQERIA "NOA" SH.A
No.Decision: 00-2020-215  Dt.Decision: 08.07.2020
Applicant: SHOQERIA "NOA" SH.A
Dt.registration: 23.06.2020Download ]  [ Case details ]
No.Act: 11243-00530-00-2020  (Come from: Gjykata e Apelit Tiranë)
BRUNILDA TOPCIU Kund
No.Decision: 00-2020-293  Dt.Decision: 02.07.2020
Plaintiff: BRUNILDA TOPCIU
Defendant: AGJENCIA E TRAJTIMIT TE PRONAVE ; AVOKATURA E SHTETIT
Dt.registration: 19.06.2020Download ]  [ Case details ]
No.Act: 31003-00466-00-2020  (Come from: Gjykata admin.shk.parë Korce)
LULEZIM KREKA dhe T
No.Decision:   Dt.Decision: 
Plaintiff: BASHKIA MALIQ
Third Party: KONTROLLI I LARTE I SHTETIT
Defendant: BUJAR SALIANJI ; LULEZIM KREKA ; PERPARIM BASHLLARI ; BEDRI BASHLLARI
Dt.registration: 19.06.2020Download ]  [ Case details ]
1 to 10 of 12796 case  Page  of 1280 terms per page  

All rights reserved. Copyright © 2014 Supreme Court of Albania