Çështje të Ardhura

Atributet e kerkimit
1 deri 10 prej 87893 ceshtje  Faqe  prej 8790 terma ne faqe
Nr.Akti: 70007-00334-00-2022  (Ardhur prej: )
Prokurori: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Dt.regjistrimi: 20.05.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 60011-00333-00-2022  (Ardhur prej: )
PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Kërkues: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Person nën Hetim: SAIMIR TAULLAU
Dt.regjistrimi: 20.05.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 70015-00332-00-2022  (Ardhur prej: )
Dt.regjistrimi: 20.05.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 71001-00331-00-2022  (Ardhur prej: )
DRITAN KOLA
Kërkues: DRITAN KOLA
Palë e Tretë: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Dt.regjistrimi: 20.05.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 70015-00330-00-2022  (Ardhur prej: )
Prokurori: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Dt.regjistrimi: 20.05.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 70022-00329-00-2022  (Ardhur prej: )
Palë e Interesuar: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR
Dt.regjistrimi: 20.05.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 70015-00328-00-2022  (Ardhur prej: )
Dt.regjistrimi: 20.05.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 60011-00327-00-2022  (Ardhur prej: )
PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR, TIRANE
Kërkues: PROKURORIA E POSACME KUNDER KORRUPSIONIT DHE KRIMIT TE ORGANIZUAR, TIRANE
Person nën Hetim: OLGERT HOXHA (MARA)
Palë e Interesuar: BASHKIM MARA ; ALIME MARA ; VISJON MARA ; LUIZA BERRO
Dt.regjistrimi: 20.05.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 70015-00326-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Korçë)
PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR KORCE
Prokurori: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE RRETHIT GJYQESOR KORCE
Dt.regjistrimi: 19.05.2022Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 61010-00325-00-2022  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Vlorë)
GENTJAN DAUTAJ dhe T
Kërkues: DAUT ELMAZI ; IGLI MEMAJ ; ALBANO GOXHAJ ; GENTJAN DAUTAJ
Prokurori: PROKURORIA PRANE GJYKATES SE SHKALLES SE PARE VLORE
Dt.regjistrimi: 19.05.2022Detajet e ceshtjes ]
1 deri 10 prej 87893 ceshtje  Faqe  prej 8790 terma ne faqe

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte