• 1
  gjykata e larte
 • 2
  Salle gjyqi
 • 3
  Salla e mbledhjeve te gjyqtareve
 • 4
  Salla e kolegjeve te bashkuara

Çështje të Ardhura

Atributet e kerkimit
1 deri 10 prej 86166 ceshtje  Faqe  prej 8617 terma ne faqe
Nr.Akti: 11243-00915-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Vlorë)
HAXHI LAMANI
Kërkues: HAXHI LAMANI
Palë e Tretë: ZVRPP VLORE, SOT AGJENCIA SHTETERORE E KADASTRES, DREJTORIA VENDORE VLORE ; ISA DAJLANI ; SHPETIM REXHAJ ; BUJAR VESHAJ
Dt.regjistrimi: 10.09.2021Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11242-00914-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Berat)
ALI VRAPI Kund
Paditës: ALI VRAPI
I Paditur: AGJENSIA RAJONALE E SIGURIMEVE SHOQERORE BERAT
Dt.regjistrimi: 10.09.2021Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 90200-00913-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Shkodër)
SHOQERIA "IUTE CREDIT ALBANIA" SH.A
Kërkues: SHOQERIA "IUTE CREDIT ALBANIA" SH.A
Dt.regjistrimi: 10.09.2021Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 90200-00912-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Shkodër)
SHOQERIA "IUTE CREDIT ALBANIA" SH.A
Kërkues: SHOQERIA "IUTE CREDIT ALBANIA" SH.A
Dt.regjistrimi: 10.09.2021Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-00911-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Shkodër)
SHOQERIA "IUTE CREDIT ALBANIA" SH.A
Kërkues: SHOQERIA "IUTE CREDIT ALBANIA" SH.A
Dt.regjistrimi: 10.09.2021Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-00910-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
SHOQERIA "ALPHA BANK ALBANIA" SH.A Kund
Paditës: SHOQERIA "ALPHA BANK ALBANIA" SH.A
I Paditur: SHOQERIA "BUSHI" SH.P.K ; ALBERT SHYTI-PERSON FIZIK ; ALKETA SHYTI-PERSON FIZIK
Dt.regjistrimi: 10.09.2021Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11241-00909-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Fier)
LUAN HAZIZI Kund
Paditës: LUAN HAZIZI
I Paditur: SHOQERIA "OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE" SH.A
Dt.regjistrimi: 10.09.2021Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11243-00908-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Lushnje)
EDMIRA PRIFTI dhe T
Paditës: PERIKLI PRIFTI ; EDMIRA PRIFTI
I Paditur: PERMBARUES GJYQESOR PRIVAT "ZYBER SHEHU"
Dt.regjistrimi: 10.09.2021Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 90600-00907-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata e Apelit Shkodër)
ELIDA SHAHINI dhe T
Kërkues: ELIDA SHAHINI ; BAJRAM SHAHINI ; ERMAL SHAHINI
Dt.regjistrimi: 10.09.2021Detajet e ceshtjes ]
Nr.Akti: 11242-00906-00-2021  (Ardhur prej: Gjykata shkallës së parë Berat)
ENGJELLUSHE MYRTAJ Kund
Paditës: ENGJELLUSHE MYRTAJ
I Paditur: DREJTORIA RAJONALE E SIGURIMEVE SHOQERORE BERAT
Dt.regjistrimi: 10.09.2021Detajet e ceshtjes ]
1 deri 10 prej 86166 ceshtje  Faqe  prej 8617 terma ne faqe

Te gjitha te drejtat e rezervuara. © 2014 Gjykata e Larte