• 1
  supreme court
 • 2
  courtroom
 • 3
  Judges meeting hall
 • 4
  Joint college courtroom

Press Release

No records found!

Cases in the Supreme Court

Search attributes
1 to 10 of 87234 case  Page  of 8724 terms per page
No.Act: 11242-00057-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Shkodër)
MHILL MARKU
Applicant: MHILL MARKU
Third Party: DREJTORIA RAJONALE E SIGURIMEVE SHOQERORE SHKODER
Dt.registration: 27.01.2022Case details ]
No.Act: 11118-00056-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Shkodër)
NAZMIJE MLLOJA dhe T
Plaintiff: SIFE MLLOJA ; TEOFIK MAKSUTI ; AISHE LEPUROSHI ; AVDI MAKSUTI ; NAZMIJE MLLOJA
Defendant: SHOQERIA "OPERATORI I SHPERNDARJES SE ENERGJISE ELEKTRIKE" SH.A.
Third Party: ZYRA VENDORE E AVOKATURES SE SHTETIT SHKODER
Dt.registration: 27.01.2022Case details ]
No.Act: 11251-00055-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
ELISJANA DERVISHAJ Kund
Plaintiff: ELISJANA DERVISHAJ
Defendant: SPITALI OBSTRETIK-GJINEKOLOGJIK "MBRETERESHA GERALDINE"
Dt.registration: 27.01.2022Case details ]
No.Act: 21001-00054-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
LIBERTA HASIMI Kund
Plaintiff: LIBERTA HASIMI
Defendant: ILVANO HASIMI
Dt.registration: 27.01.2022Case details ]
No.Act: 11243-00053-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
ALFRED SOTIRI (SPAHO) Kund
Plaintiff: ALFRED SOTIRI (SPAHO)
Defendant: FRENSIS SPAHO
Dt.registration: 27.01.2022Case details ]
No.Act: 11251-00052-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
ENO TURKU Kund
Plaintiff: ENO TURKU
Defendant: SHOQERIA "GLOBAL RESOURCE TRADING" SH.P.K.
Dt.registration: 27.01.2022Case details ]
No.Act: 11251-00051-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
EDONA SHKRELI Kund
Plaintiff: EDONA SHKRELI
Defendant: AUTORITETI I AVIACIONIT CIVIL
Dt.registration: 27.01.2022Case details ]
No.Act: 11243-00050-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tiranë)
AVNI PONARI Kund
Plaintiff: AVNI PONARI
Defendant: SHOQERIA "PIRAEUS BANK" SH.A.
Dt.registration: 27.01.2022Case details ]
No.Act: 11243-00049-00-2022  (Come from: Gjykata e Apelit Gjirokastër)
VIOLETA SHQEVI dhe T
Plaintiff: TRASHEGIMTARET LIGJORE TE TRASHEGIMLENESES EVANTHIA KONSTANDINI (SHQEVI) ; NATASHA BUDRI ; DHORA RRAPAJ ; NIKO KOSTANDINI ; PERSEFONI SPIRO ; ANTHULLA VJERO ; ALEKSANDER KOSTANDINI ; JORGO KOSTANDINI ; STAVRULLA KOKALI (SHQEVI) ; ELI TETRADHI (SHQEVI) ; MARIJA PAPA (SHQEVI) ; ILIA SHQEVI ; TRASHEGIMTARET LIGJORE TE TRASHEGIMLENESIT NIKOLLA SHQEVI ; URANIA SHQEVI ; ADELINA SHQEVI ; LEFTER SHQEVI ; GARUFO MICONI (SHQEVI) ; TASINA BUSHI (SHQEVI) ; TRASHEGIMTARET LIGJORE TE TRASHEGIMLENESIT KULLA NASHO BUDRI (SHQEVI) ; JORGO BUDRI ; MINELLA BUDRI ; ALQI BUDRI ; TRASHEGIMLENESIN TESTAMENTAR TE TRASHEGIMLENESES ANTHI GUDI ; KRISTO GUDI ; KRISTOS BUDRI ; NASHO BUDRI ; VANGJEL BUDRI ; DHESPO KACANI ; THEMSTOKLI ANGJELI ; ANDRONIQI KOCIKO ; VASILLAQ ANGJELI ; ELENI JORGAQI ; VASILLO GJONI ; IRINI VEIZI ; GARUFO SHQEVI ; THANAS SHQEVI ; SPIRO SHQEVI ; MERI LUMI (SHQEVI) ; VIOLETA SHQEVI
Defendant: AGJENCIA E TRAJTIMIT TE PRONAVE ; KESHILLI I MINISTRAVE ; BASHKIA SARANDE ; ZYRA E MENAXHIMIT DHE MBROJTJES SE TOKES SARANDE
Third Party: DREJTORIA VENDORE SARANDE, AGJENCIA SHTETERORE E KADASTRES
Dt.registration: 26.01.2022Case details ]
No.Act: 11243-00048-00-2022  (Come from: Gjykata shkallës së parë Tropojë)
SHOQERIA "AMERICAN HOSPITAL" SH.A.
Applicant: SHOQERIA "AMERICAN HOSPITAL" SH.A.
Third Party: ZYRA ISLAMAJ ; GEZIM ISLAMAJ ; ALFRIDA ISLAMAJ ; ALGEZA ISLAMAJ ; ALEDIO ISLAMAJ
Dt.registration: 25.01.2022Case details ]
1 to 10 of 87234 case  Page  of 8724 terms per page

No records found!
No records found!
No records found!
No records found!
No records found!
All rights reserved. Copyright © 2014 Supreme Court of Albania